14.6.11

T, 1624. päev: haigus läinud suust sisse

Eile oli vaba päev, magasin päeval kaks tundi ning õhtul jõime kanget teed ning öösel oli palav ja kui akna pisut lahti tegin, algas all maanteel mopeedide ralli, mis oli öövaikuses võikalt kaugele kosta.

Eelolevast rongisõidust mõtlen, mis objektiivi kaasa vedada. Selge on, et neid saab kaasa võtta kuni kaks, ja üha enam hakkab tunduma, et teine neist on vana 18–200 mm supersuum, mis on poolteist aastat vedelenud kapisahtli põhjas. Peaks enne katsetama, kas praeguse Lr automaatparandus saab jagu selle kohati päris õudsast kromaatilisest aberratsioonist.

Bussi siseneb Ilustee linnaosas joodiknaaber ja lifti poole kiirustame temast mööda, isegi postkasti vaatamata, et saaks lifti enne teda. Kui mõni minut hiljem lähen koertega jalutama, lebab ta täies rahus fuajee põrandal (kole vaatepilt!!), vehib suitsupakiga ja on pahane, et me teda häirime. Veerand tundi hiljem, kui üles läheme, on ta läinud, Šp. tahab hoolikalt nuhkida tema lebamiskohta.

Lehise oksad kõiguvad: seal on kaks metstuvi. Kükk-kõnnin teise tuppa fotoka järele, kus õnneks on ees sobiv objektiiv ja enam-vähem peal ka õiged seaded, ning kuigi vähem kui 10 m kaugusel olevad tuvid panevad plehku, saan sellise pildi:


Väärtfilmide läbivaatamine jõuab täna õhtul kolmanda Roosa Pantri filmini: kavas on filmi Revenge of the Pink Panther (1978) lõpp ja kogu film The Pink Panther Strikes Again (1976). Nädalavahetusel vaatasime ka filmi The Return of the Pink Panther (1975), seega on selle filmisarja paremik nähtud.

No comments: