16.12.08

T, 876. päev: pool jõulukuud juba läbi

Öö läbi jooksid jõulupeo pildid üles veebialbumisse, õnneks teenusepakkuja vahepeal IP-numbrit ei vahetanud (või küllap vahetas just enne). Pilte jäi 236 pildist järele 90.

Ühtlasi selgus, et kuna magamistoas on viimasel ajal küte üldse kinni, aga tavaliselt on magamis- ja elutoa vaheline uks lahti, kuid täna oli kinni, siis oli hommikuks magamistoas kargem ja elutoas soojem kui muidu.

Tööl annan asutuse jõulupeo pildid pulga peal veebimeistri kätte. Ta kopib piltidega kausta sisse vaatamata töölauale; süda pisut kripeldab, aga et ta pärast midagi ei ütle, siis vast küllap ikka õiged pildid said.

Bussipeatusesse on ilmunud lõhnaõli Poison uue versiooni reklaam, kus boa on tehtud mürgimaoks. Noo jaaaaa....

Õhtul jaamapoes, hiljem suur 10×15 cm piltide printimine aastavahetusel näidatava kogu jaoks. Kuidas see oligi, „alguses on kõik üle ja siis on kõik puudu”? Algul, kuu aega tagasi, kui kogu koostama hakkasin, ei saanud ma nimelt kuidagi 80 head pilti kokku, tuli nagu rohkem umbes 65. Siis lootsin, et aega veel on, vast jõuan veel mõne hea pildi teha. No nii sai paar pilti juurde. Siis käisin pildid uuesti läbi ning vaatasin, mida kannataks A4-suurusesse printida [nt jõulupeo hüppamise pilti ei kannata] ja mis ka mingil kombel loogilisse järjestusse sobiks (et aastaringi aastaajad oleksid pisut talitsetumad kui muusikafilmis „Kevad südames”, kus laulsid Toomas Uibo ja Ellerhein ning suvi ja sügis vaheldusid täitsa suvaliselt ning millest pärineb laul „Kodus on sinine taevas”, mida meie peres oli tavaks nimetada siis, kui silmapiirile tõusis sinkjasmust äikesepilv ning pidi hakkama valingu vastu ette valmistama). Prindin prooviks mõningaid 10×15 cm pilte välja ning eks neist jääb päris mitu üle. Aga albumi kaks ärakingitavat väikeversiooni saavad seega valmis.

No comments: