19.7.17

K, 3739. päev: homme algab puhkus

Eksisin: siinmaise krediitkaardi vaba limiiti on tervelt 0,92 €. Selle eest saab reedel mainitud asju palju rohkem: ooperit mitte 9 sekundit, vaid 2 minutit 20 sekundit; maailma-ooperitähte kontserdil mitte 1½, vaid 24 sekundit; taksoga mitte 18, vaid 270 m; lennukiga mitte 500 m, vaid 8,3 km; bussiga mitte 800 m, vaid 13 km.

Päeval E-ga kodus koeri jalutamas. Hommikul selgus, et olin õhtuse segase koertejalutuse järel unustanud välisukse lukustamata – lapsepõlves juhtus lugu, kuidas korteriuks lukustati alles ööseks, aga ükskord unustati ja isa leidis öösel vetsu minnes esikuvaibal magamas kontvõõra, kes väljatõstmise peale kurvalt teatas: „Kas te mind siis ei tunne? Ma olen ju Viktor!” Pärast saime teada, et Viktor olnud naabrite juures külas, hakanud öösel ära minema, aga tulnud tagasi ja eksis uksega.

Õhtul kontrollin enne töölt lahkumist, kas puhkus on ikka kirjas, ja leian, et mu tänane arvutuslik töökoormus (tänu pikkadele töödele, mis anti enne puhkuse taotlemist) oli 1166,67%, mis pärast pikima valmimist langeb 103%-le.

No comments: