10.7.18

T, 4074. päev: suur ummik ja pikk pealkiri

Ninasalv. Väikesed palavikud on tagasi, päeval mitu korda u tunniks. Et nagu on külm ja ei jaksa. Kõhuvalu kogu päev ei ole, söögiisu on parem kui eile.

Õhtul poest läbi. Poe ringristmik on kogu ringil ja kahes muus suunas tihedalt, kahes reas umbes. Vaatan, mida ütleb Google Maps: tumepunane ummikuvööt läheb ümber kogu metsa, just meie maja ees näitab liiklusõnnetust. Pool tundi tagasi pandud, 4 minutit tagasi uuendatud. Siis veel näitab liiklusõnnetusi ka maantee kolmes muus kohas, justnagu oleks korraga 4 õnnetust. Pärast E räägib, et õnnetus oli tõesti just maja ees, just siis käis pauk, kui hakkas minema koertega jalutama, kiirabi ja politsei jne.

Saan läbi järjekordse saksakeelse raamatu, mille pealkiri on peaaegu sama pikk kui raamat ise: Deutsche Schreibschrift - Kurrent und Sütterlin lesen lernen: Handschriftliche Briefe, Urkunde, Rezepte mühelose entziffern. (Aga parim selline näide on 2013 loetud lennukivärvide raamat Oberflächenschutzverfahren und Anstrichstoffe der deutschen Luftfahrtindustrie und Luftwaffe 1935-1945: eine historisch-technische Abhandlung über die Oberflächenschutzverfahren und Anstrichstoffe der deutschen Luftfahrtindustrie und Luftwaffe, dessen Verbindung zum RAL-Register, der Einfluß auf die Farbindustrie und deren heutige Verfügbarkeit für den Restaurateur und Modellbauer.)

No comments: