21.9.13

L, 2347. päev: linnupargis

Külalistele on öeldud, et ärkamine on kell 6.30 ja välja läheme kell 7.30. Külalised on täies rõivis esikus valmis kell 6.55, mistõttu jõuame 8.20 rongile klassikaliselt 50 minutit varem.

Udu on paks ja varjab kõiki vaateid.

Saab teada, et kui väikelinnal on kaks taksofirmat, siis tähendab see mitte kaht taksofirmat, vaid kaht taksot sõitvat linnaelanikku, kellest laupäeva hommikul on ühel telefon välja lülitatud ning teine on parajasti sõidus. Ja kui aja parajaks tegemiseks vaikselt vajalikus suunas astuma hakata, jõuab enne ise jala kohale.

Saab teada, et kivikakk on Einstein ja kassikakk Förbi. Kivikakku antakse käe peal hoida kõigile. Valgepea-merikotkas enam objektiivi peale ei ehmata nagu esimene kord ning on madallennu oskusi üle inimeste tugevasti täiustanud. Ikka selline madallend, mis garanteerib uue soengu või annab hoosulega mööda nina. Saab teada, et öökullid keeravad pead seepärast, et nad suuri hämarasilmi pöörata ei saa, ja et Saksamaa vapil olevat Euroopa merikotkas. Olin varem arvanud, et kalju- ehk maakotkas (merikotkal on saba valge). Või noh, üldine heraldikakotkas on vist üldse täpsema liigimääratluseta.

Tagasisõidul näeme Äratuskella jaamas liiprite vahel peesitamas paljusid sisalikke.

No comments: