20.11.14

N, 2741. päev: nuudlid ja hapupiim

Kas teile teeb muret, et rähn taob elektriposti? – Kui teeb, paigaldage postile silt E 06 682 30 ja teie mured on murtud!!
(Hoiatus: toode meenutab musträhni. Enne tarvitamist lugege tähelepanelikult pakendis olevat infolehte. Kaebuste püsimise korral või linnuvaatlejate pahameele tekkimisel pidage nõu elektriku või ornitoloogiga.)
 


* * *

Hommikul bussis pool bussitäit uisutamishuvilisi lasteaialapsi. Kisa ähvardab tõsta katuse pealt. Ühe jaamaäärse asutuse esiste lippude seas märkab mu selja taga istunu tuttavat lippu ja röögib nii, et isegi teised lapsed võpatavad: „PORTUGAL!!!!!” (vaatan minagi ja järeldan, et on aga terav silm või nägi ta seda kuskil mujal). Pärast aga ümiseb ta „Sepapoisse” ja ossapoiss, peab väga hästi viisi. Laulab kaks korda ja isegi ei vaju ning võtab kõik intervallid puhtalt.

* * *

Lennundusuudistest sedapaljukest, et maailmast kuulsaid eestlasi otsijatele on kindlasti põnev teada, et mootoritootja Pratt & Whitney Canada presidendi perekonnanimi on Saabas ja lennufirma Austrian tegevdirektori eesnimi on Jaan.

No comments: